CONTACTEER ONS


  • Op afspraak 
    09u00 - 18u00

Ruim aanbod nieuwe wagens

Bij Garage O & O International vindt u altijd de wagen waar u naar op zoek bent! Deze gespecialiseerde garage in Zwijndrecht heeft niet alleen een ruim aanbod van tweedehandswagens, ook voor de aankoop van nieuwe wagens kunt u hier terecht.

Profiteer van interessante condities

Wie droomt er niet van een nieuwe wagen? En wanneer u beslist om ervoor te gaan, dan weet u gewoon dat u met Garage O & O International de beste partner gevonden heeft voor de aankoop van nieuwe wagens in Zwijndrecht en omgeving!

Deze autospecialist heeft ruim 24 jaar ervaring. Wij adviseren u over de beste beschikbare wagens, bovendien profiteert u bij ons van interessante condities. Zowel voor de aankoop van een goede tweedehandswagen als een nieuwe wagen geeft Garage O & O u uitgebreid, persoonlijk advies. U kunt dus gerust op beide oren slapen.

Wagens van topmerken

Garage O & O International koopt en verkoopt wagens van alle merken, maar voornamelijk de betere Duitse merken sieren de toonzaal. Zo vindt u er onder meer de merken BMW, Mercedes, Volkswagen, Audi en Porsche.

Heeft u vragen over de aankoop of verkoop van een wagen, al dan niet voor export? Laat dan uw gegevens na via het contactformulier en één van de medewerkers van Garage O & O International helpt u spoedig verder.

Nieuwe wagen bestellen

Bij Garage O & O International kunt u eenvoudigweg een bestelling plaatsen voor een nieuwe wagen. U geniet hier van mooie kortingen en ontvangt steeds een gedetailleerde offerte.

Bekijk zeker ook eens het ruime aanbod tweedehandswagens. Wie weet vindt u hier wel de wagen van uw dromen!